Auto’s en bestelauto’s

                          

Ritregistratie voor auto’s en bestelauto’s

Met behulp van onze ritregistratieboxen kunt u op uiterst eenvoudige wijze uw zakelijk en privé gereden km’s op onze Ritinfo webapplicatie in beeld brengen. De box wordt voorzien van een privé/zakelijk schakelaar. Aan het begin van een rit bepaalt u of u de km’s als privé of zakelijke km’s op wilt slaan. Indien de zakelijke km’s op een bepaald moment per abuis als privé km’s zijn aangemerkt (of andersom) dan kan dat in de webapplicatie zeer eenvoudig worden hersteld.

 

TTU04 ritregistratiebox

De TTU04 is een black box die alle voor u relevante informatie (GPS-positie, vertrek- en aankomsttijden, gereden km’s, bezochte adressen, gereden routes en historie) vergaart en doorstuurt naar onze Ritinfo webapplicatie. Hier kunt u de informatie over de gereden ritten per voertuig ophalen en sorteren.

De informatie kunt u sorteren naar een uitgebreid overzicht en naar een fiscaal correct overzicht ten behoeve van de Belastingdienst. De data kunnen vanuit de webapplicatie worden geëxporteerd  naar Excel, Word, PDF, etc. Het systeem is converteerbaar, het is een kwestie van bestanden sorteren en exporteren naar Excel. Indien gewenst kunnen de bestanden aansluitend worden overgezet naar een boekhoudprogramma.

 

TTU04 voertuigvolgsysteem

Het kan zijn dat u alleen de positie van een voertuig wilt weten. Met behulp van onze TTU04 kunt u uiterst simpel de positie van een voertuig op de webapplicatie in beeld brengen. Met de “history” functie kunt u de gereden routes bekijken en indien gewenst kunt u een geofance (virtueel hekwerk) instellen. U ontvangt een sms’je indien het voertuig de door u ingestelde zone verlaat. Het verversingsinterval van het GPS-signaal wordt in overleg met de cliënt vastgesteld.

Klik hier voor een impressie van de meerwaarde van een track & trace systeem.

 

Prijzen

De prijs van de TTU04 bedraagt  € 199,95 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 35,00 excl. BTW* en abonnementskosten**

Indien gewenst kan de TTU04 voor € 65,00 excl. BTW worden voorzien van een ID-reader pakket. Hiermee kunt u op eenvoudige wijze de gereden routes per voertuig en per bestuurder in beeld brengen. In de applicatie kunt u bestuurders autoriseren.

 

*Eénmalige aanmeldkosten

Alle boxen worden voor aflevering getest. De SIM-kaarten worden met de boxen “versmolten” en de voertuigen worden toegevoegd aan de Ritinfo webapplicatie. Indien gewenst wordt de webapplicatie voorzien van de door u gewenste kenmerken als bedrijfslogo, links, etc.

 

**Abonnementskosten

De abonnementskosten  voor de webapplicatie en het M2M data abonnement bedragen per box € 9,95 excl. BTW per maand. Voor dat bedrag beschikt u via de Ritinfo webapplicatie 24/7 over alle voor u relevante informatie.

De overeenkomst is per maand opzegbaar.

 

Informatie

Gelieve voor additionele informatie over onze ritregistratieboxen telefonisch contact op te nemen op 010-2733788 of neem contact op via de contactpagina.

 

TTU04

Kenmerken TTU04 ritregistratiebox

  • Nederlands product
  • Lage maandkosten;
  • Slimme rapportages;
  • Eenvoudige te bedienen;
  • Aanpasbaar aan uw bedrijfsproces;
  • Maatwerk als standaard.

 

TTU08 Ritregistratiebox

Met behulp van de TTU08 ritregistratiebox kunt u de ritten van een groot aantal bestuurders en voertuigen monitoren. Het voertuig wordt voorzien van een RFID-reader waarop bestuurders zich met een RFID-tag aanmelden. In de ritregistratie kunt u de ritten per voertuig en per bestuurder onderscheiden. Met de TTU08 kunt u de ritten van 512 verschillende bestuurders in beeld brengen. De TTU08 kan naast de ritregistratie o.a. worden ingezet voor de temperatuurbewaking van de lading.

 

Prijzen TTU08

De prijs van de TTU08 bedraagt  € 269,00 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 35,00 excl. BTW* en abonnementskosten**

De prijs voor de ID-reader bedraagt € 219,00 excl. BTW.