Over ons

GPS-satelliet-02

Advanced Track & Trace is specialist in programmeerbare track & trace-, ritregistratie- en beheersystemen

Advanced Track & Trace ontwikkelt maatwerk track & trace-, ritregistratie- en fleetmanagementsystemen voor vaar- en voertuigen voor rijks- en gemeentelijke overheden, transport & logistiek, land- & bosbouw mechanisatiebedrijven, de binnenvaart & off shore industrie, de Rotterdamse haven, het bedrijfsleven en particulieren. Deze partijen maken veelvuldig en tot tevredenheid gebruik van onze track & trace- en beheertechnologie.

De beheersystemen van Advanced Track & Trace kennen een keur aan toepassingen. Van ritregistratie om de fiscaliteit van de zakelijk gereden km’s aan te tonen tot CANbus systemen ten behoeve van schepen, trucks en land- & bosbouwmechanisatie voertuigen. Informatie over o.a. olietemperatuur, oliedruk, koelwatertemperatuur, alarmmeldingen, etc. wordt online in beeld gebracht.

 

Ritregistratie voor bedrijven en particulieren

Advanced Track & Trace biedt onder de naam “TTU-TracerBox” een speciaal voor het MKB en particulieren ontwikkeld ritregistratie- annex track & trace systeem aan. Met de eenvoudigste box worden de zakelijk en privé gereden km’s per voertuig in beeld gebracht. Deze boxen zijn ook verkrijgbaar met een aangepaste programmering voor strooiwagens en sneeuwschuivers van gemeentelijke overheden. De TTU02 kan tevens worden ingezet om naast de GPS-positie de draaiuren van tractoren, rupsdumpers, graafmachines, pompen, etc. in beeld te brengen. Daarnaast vormt de TTU02 een eenvoudige track & trace oplossing voor uw auto, boot, camper, caravan, motor & scooter en werfvoertuigen.

Advanced Track & Trace is hèt bedrijf voor maatwerk oplossingen op het gebied van vaar- en voertuigvolgsystemen. In overleg met onze cliënten bieden wij per bedrijf/gebruiker maatwerk dat naadloos aansluit bij de bedrijfsvoering.

 

Algemene Voorwaarden

Kijk hier voor onze Algemene Voorwaarden

 

Partners
Kijk hier voor onze partners

 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via de contactpagina.