Watersport

OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                              

Track & Trace voor boot, sloep, speedboat, jacht of motorkruiser

 

TTU06 vaartuigvolgsysteem

Met ons TTU06 vaartuigvolgsysteem kunt u op een eenvoudige wijze zien waar uw sloep, jacht of speedboat zich bevindt. De TTU06 beschikt over een geofance functie waarmee u een virtueel bewakingsgebied in kunt stellen. Zodra uw boot het door u ingestelde bewakingsgebied verlaat ontvangt u naar wens een sms’je of een berichtje per e-mail. U weet dan dat één of meerdere personen onrechtmatig van uw vaartuig gebruik maken. Na de alarmmelding kunt u uw boot via de webapplicatie volgen en de politie informeren over de positie van uw vaartuig.

Met behulp van onze TTU06 kunnen verhuurbedrijven en yacht charters in één oogopslag zien waar hun vaartuigen zich bevinden. Met behulp van de “history functie” kunt u de afgelegde routes op eenvoudige wijze in beeld brengen.

De TTU06 tracerbox is zeer eenvoudig te monteren. Indien gewenst wordt de box tegen een geringe meerprijs geleverd in een stof- en waterdichte IP67-behuizing.

 

Prijzen

De prijs van de TTU06 bedraagt  € 99,95 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 20,00 excl. BTW* en abonnementskosten.**

 

*Eénmalige aanmeldkosten

Alle boxen worden voor aflevering getest. De SIM-kaart wordt met de box “versmolten” en het vaartuig wordt toegevoegd aan de Ritinfo webapplicatie. Indien gewenst wordt de webapplicatie voorzien van de door u gewenste kenmerken als bedrijfslogo, links, etc.

 

**Abonnementskosten

De abonnementskosten  voor de webapplicatie en het M2M data abonnement bedragen per box € 3,95 excl. BTW per maand. Vooruit te betalen via automatische incasso. Voor dat bedrag is uw sloep, jacht of speedboat 24/7 via de Ritinfo webapplicatie te volgen.

Het betreft hier een abonnement met dekking in geheel Europa. De overeenkomst is per maand opzegbaar.

 

TTU06

 

Informatie

Gelieve voor additionele informatie over ons TTU06 vaartuigvolgsysteem voor de pleziervaart telefonisch contact op te nemen op 010-2733788 of neem contact op via de contactpagina.

 

VVW-2010

Zeeuwse Duotocht 2021

Van 22 t/m 26 september 2021 organiseert de Vereniging voor Watertoerisme “Schelde” de 42e Duotocht. Advanced Track & Trace is sinds 2008 sponsor van dit evenement. Evenals in voorgaande jaren worden de deelnemende jachten door ons van een vaartuigvolgsysteem voorzien. De organisatie kan de verrichtingen van de deelnemers via onze Ritinfo webapplicatie in beeld brengen. Met behulp van een eventtrace applicatie kunnen familieleden en thuisblijvers de verrichtingen van de deelnemers real time volgen.

Informatie Zeeuwse Duotocht 2021

 

TTU04 vaartuigvolgsysteem

Met de TTU04 kunt u een keur aan voor de pleziervaart relevante zaken in beeld brengen.

Onderstaand treft u een aantal items die u met behulp van de TTU04 kunt instellen en monitoren:

 • GPS-positie
 • Geofance / ankerwacht (virtueel bewakingsgebied)
 • Aansluiten van een bewegingsmelder of deurcontact
 • Bilge alarm
 • ID-reader
 • Temperatuur
 • Draaiuren
 • Accucapaciteit (spanningsalarm)

Prijs TTU04 vaartuigvolgsysteem

De prijs van het TTU04 vaartuigvolgsysteem bedraagt € 199,95 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 20,00 excl. BTW* en abonnementskosten**.

 

*Eénmalige aanmeldkosten

Alle boxen worden voor aflevering getest. De SIM-kaarten worden met de boxen “versmolten” en de vaartuigen worden toegevoegd aan de Ritinfo webapplicatie. Indien gewenst wordt de webapplicatie voorzien van de door u gewenste kenmerken als bedrijfslogo, links, etc.

 

**Abonnementskosten

De abonnementskosten  voor de webapplicatie en het M2M data abonnement bedragen per box € 5,95 excl. BTW per maand. Voor dat bedrag is uw vaartuig 24/7 via de Ritinfo webapplicatie te volgen en kunt u alle alarmmeldingen monitoren.

De overeenkomst is per maand opzegbaar.

 

Informatie

Gelieve voor additionele informatie over ons TTU04  vaartuigvolgsysteem voor de pleziervaart telefonisch contact op te nemen op 010-2733788 of neem contact op via de contactpagina.

 

                                  

TTU04                                                                                                           

 

Kenmerken TTU06 en TTU04 Vaartuigvolgsystemen

 • Nederlands product
 • Lage maandkosten;
 • Slimme rapportages;
 • Eenvoudige te bedienen;
 • Aanpasbaar aan uw bedrijfsproces;
 • Maatwerk als standaard.