Personen, koffers, muziekinstrumenten en waardevolle apparatuur

                                              

Het volgen van personen en spullen 

Advanced Track & Trace levert maatwerk oplosssingen voor het volgen van personen en zaken als bijv. koffers met waardevolle inhoud.

Met onze GPS-tracker kunt u dit op de voet volgen. Wilt u bijv. snel zien of die ene medewerker in de buurt is? Of checken hoe het is gesteld met de gezondheid van iemand die hulpbehoevend is? Onze GPS-tracker voorziet u direct van de gewenste informatie.

Met een GPS tracker volgt u zowel personen als roerende zaken zoals bijv. koffers met waardevolle inhoud (navigatieapparatuur, tijdritfietsen, muziekinstrumenten, etc.) Via een webapplicatie houdt u grip op zaken die buiten uw zicht plaatsvinden.

  • U signaleert gebeurtenissen die voor u belangrijk zijn;
  • U ontvangt een melding bij bijzonderheden;
  • U kunt de GPS-tracker koppelen met uw laptop, tablet en/of telefoon.

????????????????????????????????????

Track & Trace t.b.v. het Loodswezen 

Medio juni 2016 heeft Advanced Track & Trace alle navigatiekoffers van het Loodswezen Rotterdam Rijnmond en het Loodswezen Scheldemonden voorzien van een track & trace systeem. In de periode september 2020 – september 2021 worden alle  nieuwe loodskoffers van het Loodswezen Rotterdam Rijnmond gefaseerd voorzien van een aangepaste maatwerk tracer. Uitgangspunt is dat de gebruikers in één oogopslag kunnen zien waar de koffers met uiterst kostbare apparatuur zich bevinden.

Klik hier voor een korte impressie van de werkzaamheden van het Nederlandse Loodswezen.

Privacy GPS-tracker

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw privacy. In principe is alles mogelijk maar uiteindelijk bepaalt u zelf hoe uw GPS-tracker wordt ingezet.

Prijs TTU04 GPS-tracker

De prijs van het TTU04 GPS-tracker bedraagt € 199,95 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 20,00 excl. BTW* en abonnementskosten**.

*Eénmalige aanmeldkosten

Alle boxen worden voor aflevering getest. De SIM-kaarten worden met de boxen “versmolten” en de vaartuigen worden toegevoegd aan de Ritinfo webapplicatie. Indien gewenst wordt de webapplicatie voorzien van de door u gewenste kenmerken als bedrijfslogo, links, etc.

**Abonnementskosten

De abonnementskosten  voor de webapplicatie en het M2M data abonnement bedragen per tracker € 5,95 excl. BTW per maand. Voor dat bedrag is uw object 24/7 via de Ritinfo webapplicatie te volgen.

De overeenkomst is per maand opzegbaar.

Informatie

Gelieve voor additionele informatie over onze maatwerk oplossingen telefonisch contact op te nemen op 010-2733788 of neem contact op via de contactpagina.

Kenmerken GPS-tracker

  • Nederlands product
  • Lage maandkosten;
  • Slimme rapportages;
  • Eenvoudige te bedienen;
  • Aanpasbaar aan uw bedrijfsproces;
  • Maatwerk als standaard.