Track & Trace motoren

                                               

Track & Trace voor motoren

 

Motordiefstal 2018

De diefstal van motorrijwielen is licht gedaald t.o.v. 2017. De diefstallen vonden vooral plaats in de politie Eenheden Amsterdam-Amstelland,
Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond. Deze Eenheden zijn samen verantwoordelijk voor ruim 58 % van de diefstallen van motorrijwielen in 2018.
Het gemiddelde terugvindpercentage in deze drie Eenheden is slechts 19,2%. 28 % van de gestolen motorrijwielen werd door Amsterdam aangemeld..

Yamaha en Suzuki in 2018 het populairst bij dieven 

 1. Yamaha: 265
 2. Suzuki: 210
 3. Piaggio: 196
 4. Honda: 176
 5. BMW: 171
 6. Kawasaki: 147

(Bron: Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit)

 

TTU04 Track & Trace Motoralarm

Met ons TTU04 track & trace motoralarm kunt u uw motor op uiterst eenvoudige wijze  beveiligen. Het systeem wordt geleverd in een waterdichte behuizing en is eenvoudig te monteren. Het TTU04 track & trace alarmsysteem voor motoren wordt geleverd zonder afstandsbediening. Enkele minuten nadat u de sleutel uit het contact hebt verwijderd schakelt het alarm automatisch in.

Wanneer het alarm afgaat ontvangt u een sms’je. Indien de motor, ondanks de 104dB die de hoorn afgeeft, onverhoopt toch wordt gestolen dan kunt u uw motor met behulp van de webapplicatie volgen. Het interval van de GPS-posities wordt in overleg met de cliënt bepaald.

Naast het alarm heeft het systeem een ritregistratiefunctie. U kunt alle door u gereden routes incl. vertrek- en aankomsttijden via de webapplicatie in beeld brengen.

 

Prijs TTU04 Track & Trace Motoralarm

De prijs van het TTU04 motoralarm bedraagt excl. de eenmalige aanmeldkosten € 199,95 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 35,00 excl. BTW* en abonnementskosten**.

 

*Eénmalige aanmeldkosten

Alle boxen worden voor aflevering getest. De SIM-kaarten worden met de boxen “versmolten” en de voertuigen worden toegevoegd aan de Ritinfo webapplicatie. Indien gewenst wordt de webapplicatie voorzien van de door u gewenste kenmerken als bedrijfslogo, links, etc.

 

**Abonnementskosten

De abonnementskosten  voor de webapplicatie en het M2M data abonnement bedragen per box € 9,95 excl. BTW per maand. Voor dat bedrag is uw motor 24/7 via de Ritinfo webapplicatie te volgen.

De overeenkomst is per maand opzegbaar.

 

Informatie

Gelieve voor additionele informatie over ons Track & Trace Motoralarm telefonisch contact op te nemen op 010-2733788 of neem contact op via de contactpagina.

 

TTU04

Kenmerken TTU04 Track & Trace Motoralarm

 • Nederlands product
 • Lage maandkosten;
 • Slimme rapportages;
 • Eenvoudige te bedienen;
 • Aanpasbaar aan uw bedrijfsproces;
 • Maatwerk als standaard.