Track & Trace motoren

                                               

Track & Trace voor motoren

Motordiefstallen in 2020 licht gestegen

Motordiefstal blijft ook in 2020 populair, de cijfers laten een kleine stijging zien ten opzichte van 2019, zo blijkt uit cijfers van het LIV.  De regio’s Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn het meest onveilig voor tweewielers. Maar liefst 59% van alle diefstallen van motoren vond in deze regio’s plaats.

Yamaha de meest gestolen motor van 2020

Net als in 2019 blijkt een Yamaha de meest gestolen motor van 2020. Piaggio komt met 237 gestolen motoren op een tweede plaats te staan. Ook afgelopen jaar bleek echter het diefstalrisico van een Piaggio het grootst, met maar liefst een kans van 1 op 45. Het percentage teruggevonden Harley Davidson’s blijft enorm laag, evenals het percentage KTM’s en Husqvarna’s. Landelijk gezien zijn we erop achteruit gegaan, er werden 26 motoren meer gestolen terwijl er minder motoren werden teruggevonden dan vorig jaar.

Klik hier voor additionele informatie

(Bron: Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit)

TTU04 Track & Trace Motoralarm

Met ons TTU04 track & trace motoralarm kunt u uw motor op uiterst eenvoudige wijze  beveiligen. Het systeem wordt geleverd in een waterdichte behuizing en is eenvoudig te monteren. Het TTU04 track & trace alarmsysteem voor motoren wordt geleverd zonder afstandsbediening. Enkele minuten nadat u de sleutel uit het contact hebt verwijderd schakelt het alarm automatisch in.

Wanneer het alarm afgaat ontvangt u een sms’je. Indien de motor, ondanks de 104dB die de hoorn afgeeft, onverhoopt toch wordt gestolen dan kunt u uw motor met behulp van de webapplicatie volgen. Het interval van de GPS-posities wordt in overleg met de cliënt bepaald.

Naast het alarm heeft het systeem een ritregistratiefunctie. U kunt alle door u gereden routes incl. vertrek- en aankomsttijden via de webapplicatie in beeld brengen.

Prijs TTU04 Track & Trace Motoralarm

De prijs van het TTU04 motoralarm bedraagt excl. de eenmalige aanmeldkosten € 199,95 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 20,00 excl. BTW* en abonnementskosten**.

*Eénmalige aanmeldkosten

Alle boxen worden voor aflevering getest. De SIM-kaarten worden met de boxen “versmolten” en de voertuigen worden toegevoegd aan de Ritinfo webapplicatie. Indien gewenst wordt de webapplicatie voorzien van de door u gewenste kenmerken als bedrijfslogo, links, etc.

**Abonnementskosten

De abonnementskosten  voor de webapplicatie en het M2M data abonnement bedragen per box € 9,95 excl. BTW per maand. Voor dat bedrag is uw motor 24/7 via de Ritinfo webapplicatie te volgen.

De overeenkomst is per maand opzegbaar.

Informatie

Gelieve voor additionele informatie over ons Track & Trace Motoralarm telefonisch contact op te nemen op 010-2733788 of neem contact op via de contactpagina.

TTU04

Kenmerken TTU04 Track & Trace Motoralarm

  • Nederlands product
  • Lage maandkosten;
  • Slimme rapportages;
  • Eenvoudige te bedienen;
  • Aanpasbaar aan uw bedrijfsproces;
  • Maatwerk als standaard.