Track & Trace motoren

                                               

Track & Trace voor motoren

 

Motordiefstal 2017

Waar alle voertuigcategorieën in 2017 een daling lieten zien met betrekking tot het aantal gestolen voertuigen, vertoonde alleen de categorie motorfietsen een stijging van 3,3 %. Op zich is dit al bijzonder, maar minstens even opvallend is het lage terugvindpercentage van gemiddeld 17,2 %. Ter vergelijking: bij de personenauto’s daalde in 2017 het aantal diefstallen met 10% en ligt het terugvindpercentage op 40%.

KTM liet qua gestolen motoren vorig jaar de grootste stijging zien: van 119 gestolen motoren in 2016 naar 161 in 2017; een stijging met ruim 35%. Het terugvindpercentage van dit merk is daarbij met 7,5% ook nog eens erg laag. Het terugvindpercentage van Ducati, Harley Davidson en Gilera (motorscooters) is ook erg laag met met zo’n 8%.

 

Yamaha en Suzuki het populairst bij dieven

 1. Yamaha: 268
 2. Suzuki: 254
 3. Honda: 186
 4. BMW: 166
 5. KTM: 161

Motordiefstal 2018

Motordiefstal daalt, de diefstal van motorscooters neemt toe (bron: Nieuwsmotor.nl).

 

TTU02 Track & Trace Motoralarm

Met ons TTU02 track & trace motoralarm kunt u uw motor op uiterst eenvoudige wijze  beveiligen. Het systeem wordt geleverd in een waterdichte behuizing en is eenvoudig te monteren. Het TTU02 track & trace alarmsysteem voor motoren wordt geleverd zonder afstandsbediening. Enkele minuten nadat u de sleutel uit het contact hebt verwijderd schakelt het alarm automatisch in.

Wanneer het alarm afgaat ontvangt u een sms’je. Indien de motor, ondanks de 104dB die de hoorn afgeeft, onverhoopt toch wordt gestolen dan kunt u uw motor met behulp van de webapplicatie volgen. Het interval van de GPS-posities wordt in overleg met de cliënt bepaald.

Naast het alarm heeft het systeem een ritregistratiefunctie. U kunt alle door u gereden routes incl. vertrek- en aankomsttijden via de webapplicatie in beeld brengen.

 

Prijs TTU02 Track & Trace Motoralarm

De prijs van het TTU02 motoralarm bedraagt excl. de eenmalige aanmeldkosten € 199,95 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 35,00 excl. BTW* en abonnementskosten**.

 

*Eénmalige aanmeldkosten

Alle boxen worden voor aflevering getest. De SIM-kaarten worden met de boxen “versmolten” en de voertuigen worden toegevoegd aan de Ritinfo webapplicatie. Indien gewenst wordt de webapplicatie voorzien van de door u gewenste kenmerken als bedrijfslogo, links, etc.

 

**Abonnementskosten

De abonnementskosten  voor de webapplicatie en het M2M data abonnement bedragen per box € 9,95 excl. BTW per maand. Voor dat bedrag is uw motor 24/7 via de Ritinfo webapplicatie te volgen.

De overeenkomst is per maand opzegbaar.

 

Informatie

Gelieve voor additionele informatie over ons Track & Trace Motoralarm telefonisch contact op te nemen op 010-2733788 of neem contact op via de contactpagina.

 

TTU02

TTU02

Kenmerken TTU02 Track & Trace Motoralarm

 • Nederlands product
 • Lage maandkosten;
 • Slimme rapportages;
 • Eenvoudige te bedienen;
 • Aanpasbaar aan uw bedrijfsproces;
 • Maatwerk als standaard.