Graafmachines, rupsdumpers, minigravers, tractoren, etc.

massey-ferguson-86907d                                              

Track & Trace voor graafmachines, rupsdumpers, minigravers, tractoren, etc.

Wanneer u bijv. minigravers en rupsdumpers verhuurt is het voor u zeker van belang dat u inzage hebt waar uw voertuigen zich bevinden en wat ermee wordt gedaan.

Met de TTU04 Tracerbox kunt u de GPS-positie van uw verhuur- en/of werkmaterieel en de historie op zeer eenvoudige wijze in beeld brengen. Hiermee weet u altijd waar uw materieel zich bevindt. Indien gewenst kunt u met de TTU04 een geografisch hekwerk instellen. Zodra een voertuig het door u ingestelde bewakingsgebied verlaat ontvangt u een sms’je. Met onze TTU04 blackbox kunt u naast de GPS-positie en de historie per dag een draaiurenrapport in beeld brengen waarmee u kunt zien op welke locatie bepaalde werkzaamheden hebben plaats gevonden en op welke tijdstippen die zijn uitgevoerd.

Indien u het gebruik van meerdere personen die gezamenlijk van een aantal voertuigen gebruik maken wilt monitoren dan kan dat met behulp van de TTU04-ib. Deze blackbox is standaard voorzien van een ID-reader waarmee u de werkzaamheden per voertuig en per medewerker in beeld kunt brengen.

 

Prijzen

De prijs van de TTU04 bedraagt  € 199,95 excl. BTW, montage, eenmalige aanmeldkosten à € 35,00 excl. BTW* en abonnementskosten**

 

*Eénmalige aanmeldkosten

Alle boxen worden voor aflevering getest. De SIM-kaarten worden met de boxen “versmolten” en het werkmaterieel wordt toegevoegd aan de Ritinfo webapplicatie. Indien gewenst wordt de webapplicatie voorzien van de door u gewenste kenmerken als bedrijfslogo, links, etc.

 

**Abonnementskosten

De abonnementskosten  voor de webapplicatie en het M2M data abonnement bedragen per box € 9,95 excl. BTW per maand. Voor dat bedrag is uw tractor, minigraver of rupsdumper 24/7 via de Ritinfo webapplicatie te volgen.

De overeenkomst is per maand opzegbaar.

 

Informatie

Gelieve voor additionele informatie over onze Track & Trace systemen voor minigravers, rupsdumpers, etc. telefonisch contact op te nemen op 010-2733788 of neem contact op via de contactpagina.

 

TTU04

Kenmerken TTU04 Track & Trace systeem voor werfvoertuigen

  • Nederlands product
  • Lage maandkosten;
  • Slimme rapportages;
  • Eenvoudige te bedienen;
  • Aanpasbaar aan uw bedrijfsproces;
  • Maatwerk als standaard.