Goede doelen

Roparun

Advanced Track & Trace steunt de Roparun

In 2017 is Advanced Track & Trace wederom als sponsor van de Roparun van de partij. Evenals in voorgaande jaren stellen wij de benodigde voertuigvolgsystemen en een webapplicatie beschikbaar, zodat alle voertuigen van de organisatie tijdens het evenement 24/7 in beeld zijn. Op deze manier wordt tegemoet gekomen aan de behoefte aan real time informatie waar de 75 Roparunvolgauto’s en -motoren zich tijdens het evenement bevinden. Uitgangspunt hierbij is de maximale inzetbaarheid van de door de organisatie ingezette voertuigen. Met de inzet van onze voertuigvolgsystemen kan adequaat worden ingespeeld op situaties waarbij hulpverlening door de organisatie noodzakelijk is. Dit jaar worden de volgauto’s van Ropateam KPN (team 39) door ons net als in 2016 van een voertuigvolgsysteem voorzien.  Dit team is tijdens de Roparun te volgen via http://eventtrace.nl/.

Klik hier voor een impressie van de Roparun.

Onze bijdrage aan de Roparun 2017 dragen wij op aan Jan de Koning†.

De opbrengst van de Roparun 2017 bedraagt € 5.497.643.

De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim 77 miljoen euro opgebracht voor palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Klik hier voor een donatie aan uw favoriete Roprunteam.

 

“Impossible is just an opinion”. (Paulo Coelho)

 

 

 

Logo_Nierstichting

Advanced Track & Trace steunt de Niersttichting.

Wanneer je nieren niet werken  ga je dood. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat patienten met een nierziekte in leven blijven een ook ècht blijven leven. Leven gaat voor, in alles wat de Nierstichting doet.

Dat doet deze organisatie samen met vele mensen die het leven lief hebben. Op het kantoor van de Nierstichting zijn zo’n vijftig medewerkers werkzaam.

 

Een nierziekte zet je leven stil. . . . . .